Anti-aging / Fit & Vitaal/ Betere Lifestyle

Anti-aging van binnenuit

Gezond van binnen, betekent mooi van buiten. We smeren een heleboel crèmes op ons gezicht voor een jonge uitstraling, maar het grootste effect haal je uit de bouwstoffen, vitaminen en mineralen die voeding en voedingssupplementen je kunnen geven. Het beste geheim voor anti-aging? Leef gezond! Slaap voldoende, vermijd stress, beweeg voldoende en eet rijke voeding.

Graag help ik je om jouw voedings- en leefstijlpatroon te optimaliseren. Ik bied een 21 en een 90 dagen programma aan voor persoonlijke coaching en training. Klik hier om meer te lezen of neem contact met mij op voor vrijblijvend advies. 

“Je huid is de spiegel van je gezondheid.”

Wat vitaminen met je doen

Volgens de vooraanstaande Amerikaanse wetenschapper Bruce Ames gebruikt het lichaam vitaminen, mineralen en andere micronutriënten op twee manieren:

  1. voor de directe overleving
  2. voor processen die belangrijk zijn voor de gezondheid op de lange termijn.

Krijg je te weinig vitaminen binnen? Dan zal het lichaam deze inzetten voor de directe overleving, ten koste van de toekomstige gezondheid. Je ontwikkelt dan geen gebrekziekten zoals scheurbuik bij een vitamine C-tekort, maar ondertussen raakt het lichaam langzaam maar zeker beschadigd en verwaarloosd. Deze vitaminetekorten zijn dan merkbaar in je conditie, je weerstand en in een verslechterde conditie van je haar, nagels en gezicht.

Gezond 100 worden met de juiste vitaminen

Ouderdomsziekten zoals botontkalking, ouderdomsblindheid en aderverkalking zijn het gevolg van onmerkbaar kleine vitaminetekorten. We kunnen volgens Dr. Ames allemaal gezond 100 worden als we alle vitaminen in voldoende mate binnenkrijgen.

Een mediterrane dieet met aanvullende voedingssupplementen

De beste manier om ervoor te zorgen dat je voldoende vitaminen binnenkrijgt,  is door elke dag gezond te eten volgens de principes van het mediterrane dieet. Gegarandeerd de beste anti-aging die je jezelf kan geven!

Vrijwel niemand slaagt erin elke dag perfect te eten. Slik daarom vitaminen om onmerkbare vitaminetekorten te vermijden. Klik hier voor meer informatie over een persoonlijk voedingsadvies en voedingssupplementen.

^

Multi-vitamine

^

Vitamine C

^

Vitamine D3

^

Vitamine K2

^

Visolie

^

Magnesium

^

Age-essentials

Vitamine k2 en Anti-aging 

Wetenschappers weten dat verjongende effecten voor huid en haar vooral van binnenuit moeten komen. Niet alleen voeding, supplementen en lichaamsbeweging blijken krachtige effecten op je buitenkant te hebben; spectaculair zijn ook de nieuwe inzichten over de invloed van het brein en de darmen op huid en haar.

Vitamine K2 is het eerste supplement waarvan verjongende eigenschappen zijn aangetoond. Deze vitamine kan namelijk iets wat tot voor kort voor onmogelijk werd gehouden: verkalkte bloedvaten soepeler maken. Daarnaast beschermt K2 tegen botontkalking en lijkt deze vitamine een remmend effect te hebben op diabetes, de ziekte van Alzheimer, kanker en… rimpels! De perfecte anti-aging vitamine dus! 

Ik voorzie je graag van advies

Samen gaan we kijken hoe we jouw doelen kunnen behalen. Wat is je huidige conditie, hoe reageert je lichaam op bepaalde voeding, welke sporten passen bij je. Anderzijds wat doet stress met jou, want ook dit heeft een enorme invloed op je uiterlijk. Op basis van deze info en ontwikkelingen stel ik een advies en tips voor je samen: minder rimpels, een gave huid, mooie nagels en vol, glanzend haar.

Behoud je natuurlijke schoonheid en verbeter je gezondheid!