Refresh your life

Bewegen en sporten is goed voor je: als personal trainer help ik je doel te behalen

Hoeveel moet je precies bewegen om gezond te blijven? Hoe verlaag ik mijn biologische leeftijd? En vooral: hoe behaal in mijn (sport) doel voor het verbeteren van mijn leefstijlpatroon? Als personal trainer help ik je om je doelen te behalen, op een manier die bij jou past.

Wil jij jouw voedings- en leefstijlpatroon optimaliseren of heb je zelfs een groter (sport)doel te behalen? Ik bied een 21 en een 90 dagen programma aan voor persoonlijke training en coachingKlik hier om meer te lezen of neem contact met mij op voor vrijblijvend advies.

Dit vertellen de beweegrichtlijnen je:

21/7 bewegen: beweeg elk dagdeel

Beweeg minimaal 10 minuten per dagdeel

Geen tijd? 5 minuten beweging per dagdeel is ook al winst

Verlaag je biologische leeftijd; versterk 2 x per week je spieren

Verlaag je cardiovasculaire leeftijd: 2 à 3 per week lekker intensief sporten

Niet kleven, onderbreek het zitten elk half uur

Sport samen! 1+1= samen gezond, beweeg en sport vaker met anderen

“Belangrijk is waar jij je goed bij voelt en waarmee jij resultaat boekt.”

Daar ga ik je als personal trainer & coach in begeleiden. Samen zoeken we naar een passend sportprogramma  en de juiste knop.

Alleen dan ga je het volhouden en je doel behalen!

Krachttraining

Spiermassa opbouwen, sterker worden en blijven. We beginnen bij de basis en ik leer je hoe je op een efficiënte manier meer spiermassa kunt opbouwen. Je krijgt hierdoor meer energie en kracht voor de dingen die je iedere dag wil en moet doen. Deze krachttrainingen kunnen in de sportschool, buiten en deels thuis. 

N

Personal Training

Als je liever intensief sport met een Personal Trainer. Het sportprogramma is afhankelijk van de beweegbaarheid en belastbaarheid van je lichaam en je (sport)doelen.

N

EMS Training

Als je lichaam minder belastbaar is of als je weinig tijd hebt is dit een prachtige manier van sporten met super resultaat. EMS staat voor: Elektrische Spierstimulatie. Een EMS-training is een trainingsprogramma waarin de spieren worden gestimuleerd en versterkt door elektroden die in een pak zijn verwerkt. Hiermee kan je kort, snel en beheerst je spieren trainen. Het helpt bij afvallen, spieropbouw en tegen rugklachten en bepaalde blessures.

N

Beweging & ontspanning

Yoga; ontspanning en ademhaling. Meditatie; laat je zorgen los en ga opzoek naar je innerlijke rust en stilte. Pilates, ademhalingcoaching, sauna of koud water therapie… er zijn vele mogelijkheden.

Personal training & Coaching voor jou

 

Naast gericht trainen is er elke dag een gezonde mix nodig van wandelen of fietsen naar je de supermarkt of je werk. Maar ook een koffiemoment met een vriendin omruilen voor een wandeling door de bossen of langs het strand. Bewegen en het “anders” invullen van je dag zijn de keyfactoren tot succes.

Benieuwd wat ik als personal trainer & coach voor je kan betekenen? Ik bespreek het graag met je in het intakegesprek en we zullen vanuit daar jouw persoonlijke sportprogramma gaan vormen om je doel te behalen…

You can do it!!!