Refresh your life

Mijn programma’s voor persoonlijke coaching zijn geïnspireerd op de

Blue Zones Life 

Een persoonlijk coachingsprogramma waarbij zingeving, beweging, ontspanning, slapen, verbinding en voeding in balans zijn.

Dit persoonlijke coachingsprogramma is voor iedereen die gemotiveerd is om met volle inzet zijn of haar voedings- en leefstijlpatroon te verbeteren. We pakken het rigoureus aan, stellen jouw doelen vast en koersen daar recht op af.

Wil jij jouw voedings- en leefstijlpatroon optimaliseren of heb je zelfs een groter (sport)doel te behalen? Ik bied een 21 en een 90 dagen programma aan voor persoonlijke coaching. Klik hier om meer te lezen of neem contact met mij op voor vrijblijvend advies. 

 

“THE SECRET OF GETTING AHEAD IS GETTING STARTED”

– Mark Twain – American Writer –

Persoonlijke coaching online?

Alle coachingstrajecten bied ik ook online aan, waarbij je reistijd en kosten bespaart. We zien elkaar via Skype/FaceTime en de meet- en weegmomenten regel je zelf, als het nodig is.

De prijs is dan ook iets lager, het resultaat net zo goed! Het is heel goed te combineren met een drukke (internationale) baan en kinderen. 

Alles is op maat en persoonlijk te maken voor maar 1 ding; het resultaat!

Benieuwd of deze vorm van persoonlijke coaching past bij jouw doelen? Graag geef ik je vrijblijvend advies, klik hier om contact met mij op te nemen

 

Het resultaat? na het persoonlijke coachingstraject ben je fitter, energieker en zit je lekkerder in je vel

Je hoeft je niet langer gefrustreerd af te vragen waarom er niets gebeurt en jij je niet lekker voelt. Je hebt leren genieten van (h)eerlijk en gezond eten, zodat je niets meer hoeft te ontzeggen om jezelf een gezond leven en lichaam te gunnen!

Wil je een groter (sport) doel behalen? Of weet je van jezelf dat het lang duurt voordat een nieuwe gewoonte echt is verankerd in je dagelijkse routine? In dat geval past het programma van 90 dagen persoonlijke coaching beter bij je. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuzes en geef je vrijblijvend advies, neem daarvoor contact met mij op.  

” Je gaat het pas zien, als je het door hebt “

– Johan Cruijff –

Een persoonlijk doel

Twijfel je omdat je al zo vaak iets hebt geprobeerd en het steeds mislukt? Bedenk dat je waarschijnlijk nog nooit zo’n intensief traject hebt doorlopen met een persoonlijke coach.

Door de combinatie van persoonlijke coaching, voeding en beweging krijg ik je enthousiast met een persoonlijk behaald einddoel. De prijs is afhankelijk van het coachingspakket en jouw doelen.

Laten we daar eens naar kijken in het gratis intakegesprek. Dit kan telefonisch of op locatie.  Klik snel op ‘Let’s meet’ hieronder!

Twijfel je? Kies persoonlijke coaching op uurbasis

Ook mogelijk; persoonlijke coaching en begeleiding per uur wanneer het jou past. Het uurtarief hiervoor is €60. Hieronder staan personal coaching tarieven op basis van 8 sessies per maand.

N

PT 1 op 1

€ 395,-

N

PT 1 op 2

€ 265,-